Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 14 de juny del 2013

UN APERITIU DIFERENT



“Xispasso” de Vermouth amb Cocacola

Ingredients:

-Vermouth negre
- Vermouth Rose
- CocaCola
- 14 fulles de gelatina
- Taronja
- Sucre

Fem-ho:

Agafem 250 cc de Vermuth negre i el possem a escalfar, si em volem treure alcohol del flambejem i deixem que s’evapori una mica.
Possem 5 fulles de gelatina en aigua freda i un cop hidratades les barregem amb el vermouth i deixem refredar.

Fem la mateixa operació amb 500 cc. De Cocacola pero amb 7 fulles de gelatina. I lo mateix amb 250 cc de vermouth rosat i nomès 2 fulles de gelatina.

Agafem una taronja i la tallem a rodanxes la possem a una paella amb una mica d’aigua i força sucre i deixem coure fins que hagi consumit l’aigua i caramelitzi una mica, retirem i reservem.

Tallem la primera gelatina a dauets i la posem al fons de la copa, batem la segona amb unes varilles i possem mès quantitat a la copa i acabem amb menys de la tercera gelatina per sobre, decorem amb la taronja caramelitzada.


Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada