“Xispasso” de Vermouth amb Cocacola
Ingredients:
-Vermouth negre
- Vermouth Rose
- CocaCola
- 14 fulles de gelatina
- Taronja
- Sucre
Fem-ho:
Agafem 250 cc de Vermuth
negre i el possem a escalfar, si em volem treure alcohol del flambejem i deixem
que s’evapori una mica.
Possem 5 fulles de gelatina
en aigua freda i un cop hidratades les barregem amb el vermouth i deixem
refredar.
Fem la mateixa operació amb
500 cc. De Cocacola pero amb 7 fulles de gelatina. I lo mateix amb 250 cc de
vermouth rosat i nomès 2 fulles de gelatina.
Agafem una taronja i la
tallem a rodanxes la possem a una paella amb una mica d’aigua i força sucre i
deixem coure fins que hagi consumit l’aigua i caramelitzi una mica, retirem i
reservem.
Tallem la primera gelatina a
dauets i la posem al fons de la copa, batem la segona amb unes varilles i
possem mès quantitat a la copa i acabem amb menys de la tercera gelatina per
sobre, decorem amb la taronja caramelitzada.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada