Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 1 de febrer del 2013

Un parell d'entrants




Llagostins arrebossats amb ametlla

Ingredients:

-         2 Llagostins per persona
-         Ametlles laminades
-         Oli per fregir
-          
Fem-ho:

Fem un tall a l’esquena del llagostí i treiem la tripa. Esmicolem una miza l’ametlla laminada i arrebossem el llagostí el punxem a un pal de broqueta i el sumergim amb oli ben calent fins a dauran-lo. Servim calent

Daus de tonyina marinada amb soja i wasabi

Ingredients:

-         1 tall gruixut de tonyina
-         Salsa de soja
-         Wasabi
-         Oli
-         Aigua

Fem-ho:

Tallem la tonyina a dauets d’un cm. aprox. , en un bol a banda aboquem una mica de salsa de soja, un rajoli d’aigua, una mica d’oli i un xic de wasabi, ho barregem tot i afegim la tonyina nomès un parell de minuts.

Servim en una cullera de degustació amb una mica del líquit del marinat.




Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada