Llagostins arrebossats amb ametlla
Ingredients:
-
2 Llagostins per persona
-
Ametlles laminades
-
Oli per fregir
-
Fem-ho:
Fem un tall a l’esquena del llagostí i treiem la tripa.
Esmicolem una miza l’ametlla laminada i arrebossem el llagostí el punxem a un
pal de broqueta i el sumergim amb oli ben calent fins a dauran-lo. Servim
calent
Daus de tonyina marinada amb soja i wasabi
Ingredients:
-
1 tall gruixut de tonyina
-
Salsa de soja
-
Wasabi
-
Oli
-
Aigua
Fem-ho:
Tallem la tonyina a dauets d’un
cm. aprox. , en un bol a banda aboquem una mica de salsa de soja, un rajoli
d’aigua, una mica d’oli i un xic de wasabi, ho barregem tot i afegim la tonyina
nomès un parell de minuts.
Servim en una cullera de
degustació amb una mica del líquit del marinat.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada