Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 14 de juny del 2013

POP A LA GALLEGA



                                      


INGREDIENTS:
1 pop de 2’5 a 3 Kg. (congelat i descongelarem per si sol el dia abans)
8 patates
3 fulles de llorer
3 cullerades de bicarbonat
3 taps de suro (d’ampolles de vi)
Pimenton  de la Vera
Sal maldon
Oli d’oliva

PREPARACIÒ:
F iquem aïgua a bullir en una cassola gran, en la que el pop pugui nedar.Afegim el pop dintre
30 segons i el treiem 30 segons, tornem a fer la mateixa operaciò amb 25 segons I 20 segons,llavors el deixem dintre juntament amb els 3 taps de suro, el llorer, el bicarbonat i li fiquem les patates a sobre i el deixem en ebulliciò fins que les patates estiguin fetes.Uns 40 minuts estarà fet.
Ja el podrem servir.Pelarem les patates, tallarem les potes del pop a trossos i les ficarem en un plat amb sal maldon, pimenton espolvoreat i una mica d’oli.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada