INGREDIENTS:
1 pop de 2’5 a 3 Kg.
(congelat i descongelarem per si sol el dia abans)
8 patates
3 fulles de llorer
3 cullerades de
bicarbonat
3 taps de suro
(d’ampolles de vi)
Pimenton de la Vera
Sal maldon
Oli d’oliva
PREPARACIÒ:
F iquem aïgua a bullir en
una cassola gran, en la que el pop pugui nedar.Afegim el pop dintre
30 segons i el treiem 30
segons, tornem a fer la mateixa operaciò amb 25 segons I 20 segons,llavors el
deixem dintre juntament amb els 3 taps de suro, el llorer, el bicarbonat i li
fiquem les patates a sobre i el deixem en ebulliciò fins que les patates
estiguin fetes.Uns 40 minuts estarà fet.
Ja el podrem
servir.Pelarem les patates, tallarem les potes del pop a trossos i les ficarem
en un plat amb sal maldon, pimenton espolvoreat i una mica d’oli.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada