Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 14 de juny del 2013

MORCILLA DE BURGOS ARREBOSSADA



Morcilla de Burgos arrebossada

Ingredients:

Morcilla de Burgos de qualitat
Ous
Farina
Oli d’oliva
Sal

Fem-ho:

Tallem la morcilla en redanxes d’uns 3 cms. Batem els ous, els salem i anem afegint farina fis que quedi una textura una mica densa, arrebossem els talls de morcilla i el fregim en l’oli fins que quedin daurats. Servir inmediatament.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada