FILET AMB CONFITURA DE MANGO I POMA
- Uns 200 grs. De filet de vedella o de bou per persona
- Cognac
- Sal maldon
Netegem bé el filet de nervis i greix, l’emboliquem amb paper film i el deixem reposar a la nevera amb l’intenció de que agafi forma cilíndrica. Tallem les racions i escalfem una paella a foc molt fort, possem un fil d’oli i marquem el filet per les dues cares, afegim un raig de cognac, cuinem fins al punt desitjat i servim amb una mica de sal maldon per sobre. Es pot possar el liquid que queda a paella per sobre.
CONFITURA DE MANGO Y POMA
Per a 8 persones:
- 2 Mangos
- 4 Pomes
- 2 cullerades de postres de mostaza de Dijon
- 300 grs de sucre
- ½ litre de vinagre blanc
- jingebre fresc rallat ( 1 dit polze)
- 1 branca de canyella
Fem-ho :
Posar tots els ingredients menys la fruita a l foc, coure 10 minuts, tallar el mango i la poma a dauets i pasats el 10 minuts afegir a la paella i coure tot plegat 20 minuts.
Reservar calent.
Es un bon acompanyament de la vedella (filet, entrecot). Tambè es un bon esmorçar amb una mica de pa i formatge fresc.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada