Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 14 de juny del 2013

FILET DE VEDELLA O BOU AMB CONFITURA DE POMA I MANGO




FILET AMB CONFITURA DE MANGO I POMA

-         Uns 200 grs. De filet de vedella o de bou per persona
-         Cognac
-         Sal maldon

Netegem bé el filet de nervis i greix, l’emboliquem amb paper film i el deixem reposar a la nevera amb l’intenció de que agafi forma cilíndrica. Tallem les racions i escalfem una paella a foc molt fort, possem un fil d’oli i marquem el filet per les dues cares, afegim un raig de cognac, cuinem fins al punt desitjat i servim amb una mica de sal maldon per sobre. Es pot  possar el liquid que queda a paella per sobre.


CONFITURA DE MANGO Y POMA

Per a 8 persones:
-         2 Mangos
-         4 Pomes
-         2 cullerades de postres de mostaza de Dijon
-         300 grs de sucre
-         ½ litre de vinagre blanc
-         jingebre fresc rallat ( 1 dit polze)
-         1 branca de canyella
Fem-ho :

Posar tots els ingredients menys la fruita a l foc, coure 10 minuts, tallar el mango i la poma a dauets i pasats el 10 minuts afegir a la paella i coure tot plegat 20 minuts.
Reservar calent.

Es un bon acompanyament de la vedella (filet, entrecot). Tambè es un bon esmorçar amb una mica de pa i formatge fresc.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada