Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 14 de juny del 2013

SALMO ARREBOSSAT AMB MACADAMIES



Bastons de salmó arrebossat amb nous de macadamia


Ingredients per  8 persones :

-1 ½ de salmó fresc
- Vi Mirin (Vi dolç japonès)
- Sake (licor d’arròs japonès)
- Farina
- Ous
- sal
- Nous de Macadamia
- Oli per fregir

Fem-ho:

Tallar el salmó en bastons d’un dit de gruix, posar-hi sal, cobrir amb el vi Mirin i el Sake i deixar unes hores.
Assecar be i pasar per farina i ou, arrebossar amb les nous de Macadamia esmicolades i fegir amb oli ben roent. Escorrer i servir. Es pot servir amb una amanida i/o amb salsa tártara.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada