Ingredients 8 persones:
Per al bescuit:
-
3 ous
-
100 grs. de sucre
-
100 grs. de farina
-
25
grs. de panses de Corint
-
50 grs. de nous picades
-
50
grs. de pinyons torrats a trossos
-
50
grs. Ametlles torrades i picades
Per a la gelatina :
-
125
ml de moscatell
-
125 ml.
D’aigua
-
25
grs. De panses de Corint
-
2
fulles i ½ de gelatina (de les de 2 grs.)
Fem-ho :
Posem en remull
les fulles de gelatina. Escalfeu una mica l’aigua i posem les fulles de
gelatina i remenem fins que es dissolguin. Afegim el moscatell i les panses i
ho aboquem tot plegat en un recipient que quedi tot a una alçada de 1 cm aprox.
Reservem en lloc fresc.
A banda en un bol alt muntem els ous amb el sucre fins que
quedi una massa voluminosa. Afegim la farina pasada pel sedàs, de sota a sobre
amb cura, sense batre, nomès barregant. Posem tambè el fruits secs i els incorporem amb suavitat.
Aboquem la mescla en un motlle amb mantega I farina o forrat
amb paper, l’alçada ha de quedar de uns 2 cms.
Ho posem al forn 200 º aprox. 9 minuts.
Acabat:
Un cop cuit agafem
uns motllos i tallem a la mateixa mida el biscuit i la gelatina que posarem a
sobre de l’anterior, es pot emborratxar el bescuit amb moscatell i aigua a
parts iguals.
Aquesta es una recepta de Carme Ruscalleda.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada