Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 1 de febrer del 2013

Bescuit de "Músic" amb gelatina de Moscatell




Ingredients 8 persones:

Per al bescuit:
-         3 ous
-         100 grs. de sucre
-         100 grs. de farina
-         25 grs. de panses de Corint
-         50 grs. de nous picades
-         50 grs. de pinyons torrats a trossos
-         50 grs. Ametlles torrades i picades
Per a la gelatina :

-         125 ml de moscatell
-         125 ml. D’aigua
-         25 grs. De panses de Corint
-         2 fulles i ½ de gelatina (de les de 2 grs.)

Fem-ho :

Posem en remull les fulles de gelatina. Escalfeu una mica l’aigua i posem les fulles de gelatina i remenem fins que es dissolguin. Afegim el moscatell i les panses i ho aboquem tot plegat en un recipient que quedi tot a una alçada de 1 cm aprox. Reservem en lloc fresc.

A banda en un bol alt muntem els ous amb el sucre fins que quedi una massa voluminosa. Afegim la farina pasada pel sedàs, de sota a sobre amb cura, sense batre, nomès barregant. Posem tambè el fruits secs i els incorporem amb suavitat.
Aboquem la mescla en un motlle amb mantega I farina o forrat amb paper, l’alçada ha de quedar de uns 2 cms.
Ho posem al forn 200 º aprox. 9 minuts.

Acabat:
 Un cop cuit agafem uns motllos i tallem a la mateixa mida el biscuit i la gelatina que posarem a sobre de l’anterior, es pot emborratxar el bescuit amb moscatell i aigua a parts iguals.
Aquesta es una recepta de Carme Ruscalleda.





Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada