INGREDIENTS:
Per 8 persones
-
8 talls de bacallà desalat (o fresc)
-
2 peus de porc bullits
-
1 porro
-
ceps esmicolats
-
brou de pollastre
-
nata líquida
-
oli verge d’oliva
-
tomaquets secs
-
sal maldon
Fem-ho:
En un recipient possem el bacallà
i el cobrim totalment d’oli, el possem a foc lent i quan l’oli vulgui començar
a bullir ho retirem del foc i deixem que es refredi dins del de l’oli.
Reservem.
Donem una mica de temperatura al
peus i treiem els ossos. Agafem paper film i posem les meitats dels peus i ho
enrrotllem fent un cilindre, apretem bé i ho deixem reposar a la nevera
(aquesta operació es millor fer-la el dia abans). Quedarà com una barra
d’embotit, ho treiem del paper film, tallem rodanxes d’uns dos centímetres i ho
passem per la planxa o paella a foc molt fort, que quedi torradet.
Per fer la salsa de ceps, agafem
el porro i tallat ben fi el fem a la paella, quan estigui ros afegim els ceps i
els sofregim, pasats uns minuts tirem una mica de brou i mès tard la nata
líquida, deixem bulir uns minuts rectifiquem de sal i pebre i ho triturem tot
amb la batedora. Colem i ja està.
Muntatge:
Fem un cordó de salsa de ceps ben
calenta al plat, al damunt una rodanxa de peus de porc amb una mica de sal
maldon i a sobre el tall de bacallà. Esmicolem un tomaquet sec previament
hidratat amb oli i ho tirem a sobre del bacallà. A taula
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada