Ingredients
6 persones: 1 paquet de
melindros, 500-600 gr. de mascarpone, 2 ous, 75 gr. de sucre, cacau en pols,
1-2 café i 1 xupito licor de café.
Fem-ho: Fem el café i el deixem refredar.
En un bol gran posem el sucre, el mascarpone,
els 2 rovells d’ ou i es barreja tot fins que quedi una massa uniforme. Afegim
les clares a punt de neu i ho tornem a remenar.
Posem el café i el licor en un plat fondo.
Suquem els melindros (ji,ji) un a un i els anem posant en una safata d’
aluminio de manera que no quedi cap forat buit.
Damunt la base de melindros sucats, tirem una
capa de la pasta que hem fet. Els melindros han de quedar totalmente tapats.
Amb un colador ben petit espolvoregem el cacau pel damunt fins que quedi tot
negre.
Repetirem un altre cop la mateixa operacio.
Capa de melindros i capa de pasta i ho posem a la nevera. El cacau aquest
cop no el posarem fins l’ hora de treure’l de la nevera.
Emplatem:
Ho tallarem a porcions i ho posarem
en un platet i ho decorem amb una mica de cacau en pols.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada