Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 11 de gener del 2013

Tiramisú






Ingredients 6 persones:  1 paquet de melindros, 500-600 gr. de mascarpone, 2 ous, 75 gr. de sucre, cacau en pols, 1-2 café i 1 xupito licor de café.


Fem-ho:  Fem el café i el deixem refredar.

              En un bol gran posem el sucre, el mascarpone, els 2 rovells d’ ou i es barreja tot fins que quedi una massa uniforme. Afegim les clares a punt de neu i ho tornem a remenar.

              Posem el café i el licor en un plat fondo. Suquem els melindros (ji,ji) un a un i els anem posant en una safata d’ aluminio de manera que no quedi cap forat buit.

              Damunt la base de melindros sucats, tirem una capa de la pasta que hem fet. Els melindros han de quedar totalmente tapats. Amb un colador ben petit espolvoregem el cacau pel damunt fins que quedi tot negre.

              Repetirem un altre cop la mateixa operacio. Capa de melindros i capa de pasta i ho posem a la nevera.  El cacau aquest cop no el posarem fins l’ hora de treure’l de la nevera.

Emplatem:  Ho tallarem a porcions i ho posarem en un platet i ho decorem amb una mica de cacau en pols.



Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada