Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

divendres, 11 de gener del 2013

Mongetes de Sta. Pau amb Fredolics







Ingredients (10 persones): 1kg. de mongetes de Sta. Pau cuites, 400gr. de fredolics,
                                              sal, pebre negre, oli, 4 alls i julivert.


Fem-ho: Posem oli en una paella i daurem els alls que hem tallat a lamines. Tot seguit afegim els fredolics (morros d’ovella) i els fregim fins que han tret l’aigua. Ho salpebrem al gust i a ultima hora hi afegim el julivert tallat petit.
                Finalment barregem les mongetes amb els saltejat de fredolics.


Emplatem-ho: Amb un motlle farem un timbal amb les mongetes i fredolics.
                          Podem amanir-ho amb una salsa d’oli, all i julivert.
                          Bon profit!!

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada