Ingredients (10 persones): 40
calçots, tempura , oli i aigua ben freda.
Salsa
romesco-xato: 4 tomàquets, 6 alls escalivats i 2 de crus, 150gr. d’ametlles,
75gr. d’avellanes, 1 llesca de pa torrat, 2 nyores (les podem trobar en pols),
70cl. de vinagre, 300cl. d’oli d’oliva, un raig de Tio Pepe, sal i pebre
vermell dolç.
Fem-ho: Tallem i netegem els
calçots deixant-ne nomes la part mes tendre.
En un bol hi posem la tempura amb aigua ben freda o glaçons. Suquem els
calçots en la tempura i els posem a fregir en una paella amb el oli ben calent.
Un cop fets els posem amb
paper absorbent per treure l´exces d’oli.
Per fer el romesco, escalivem/forn els
tomaquets i els alls. Un cop fet els pelem. Posem tots els ingredients en un
bol i ho triturem.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada