Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

diumenge, 9 de desembre del 2012

Crema de Boniato i coco









Aquesta es una crema diferent i molt bona amb un toc oriental que li ve del gingebre i el coco i un toc lleugerament picant, val la pena provar-la.

INGREDIENTS 4 PERSONES:

-         800 grs. de boniatos
-         1 litre de brou de pollastre o verdures
-         400 mil. De llet de coco
-         1 cullerada de gingebre  fresc ratllat
-         1cullerada petita de comí en gra
-         una mica de “bitxo” vermell sec
-         1 cullerada de sucre morè
-         1 llima
-         oli de girasol
-         sal.
Fem-ho:
Posem una mica d’oli de girasol en una cassola, Sofregim un parell de minuts el gingebre, el comí i el bitxo. Afegim el boniato pelat i tallat a rodanxes i el suc de la llima, fem a foc lent, salem i a l’estona afegim el brou. Deixem bullir fins que el boniato estigui tou, incorporem la llet de coco i el sucre deixem bullir uns 5 minuts més i triturem (abans millor reservar un got de líquit per si queda massa dens poder alleugerir-ho), Ho passem pel Xino i servim.
Podem posar a sobre uns fideos d’arròs fregits o cilantro per trencar el color.

D’aquesta recepta no tenim foto Així que posem la de la recepta original treta del blog  “el comidista”.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada