Aquesta es una crema diferent
i molt bona amb un toc oriental que li ve del gingebre i el coco i un toc
lleugerament picant, val la pena provar-la.
INGREDIENTS 4 PERSONES:
-
800 grs. de
boniatos
-
1 litre de brou
de pollastre o verdures
-
400 mil. De llet
de coco
-
1 cullerada de gingebre fresc ratllat
-
1cullerada petita
de comí en gra
-
una mica de
“bitxo” vermell sec
-
1 cullerada de
sucre morè
-
1 llima
-
oli de girasol
-
sal.
Fem-ho:
Posem
una mica d’oli de girasol en una cassola, Sofregim un parell de minuts el gingebre,
el comí i el bitxo. Afegim el boniato pelat i tallat a rodanxes i el suc de la
llima, fem a foc lent, salem i a l’estona afegim el brou. Deixem bullir fins
que el boniato estigui tou, incorporem la llet de coco i el sucre deixem bullir
uns 5 minuts més i triturem (abans millor reservar un got de líquit per si
queda massa dens poder alleugerir-ho), Ho passem pel Xino i servim.
Podem
posar a sobre uns fideos d’arròs fregits o cilantro per trencar el color.
D’aquesta
recepta no tenim foto Així que posem la de la recepta original treta del
blog “el comidista”.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada