Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Aladrocs o seitons en Vinagre




ALADROCS EN VINAGRE

Ingredients

1kg       de aladrocs
Vinagre de vi blanc
All i julivert
Sal

Procediment

  1. Netejar els aladrocs
·         Treiem el cap i les tripes i els netejem en aigua.
·         S’ha d’obrir per poder treure l’espina.
  1. Possarem els aladrocs en un recipient i li posarem sal.
  2. Cobrirem els  aladrocs amb vinagre i taparem
  3. Es deixan a la nevera 5 o 6 hores (depen del tamany)
  4. Tallem l’all i el julivert en trocets molt fins I cobrirem amb oli d’oliva.
  • En un plat posarem els aladrocs per una banda i la barreja d’all i julivert sobre.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada