PANACOTA
1.
PANACOTA de XOCOLATA
Ingredients:
500gr. de nata per montar
300ml. De llet sencera
150gr. de xocolata
fondant
50 gr. de sucre glass
4 fulles de gelatina neutre
Procediment
- S’agafen les fulles de gelatina i es possen en un recipient en aigua perque s’hidratin.
- La xocolata es fon en el microones o en un recipient a foc lent.
- En un recipient es barregen la nata per montar, la llet, el sucre glass i la xocolata fosa a foc lent romevent fins que comença a coure.
- S’afegeixen les fulles de gelatina neutre hidratada i es remou fins a que es dissolgui tot.
- El líquid es possa en els motllos i es deixa refredar.
- El postre es possa a la nevera i es deixa reposar.
2.
PANACOTA de CIRERA
Ingredients
500gr. de
nata per montar
300ml. De
llet sencera
50 gr. de
sucre glass
5 fulles de gelatina neutre
2
cullarades d’aroma de vainilla
50g de
cireres
50g
de sucre moreno
2 fulles de gelatina.
Procediment
Per la
gelatina de cirera
- Abans de començar a fer la gelatina s’hidraten les 2 fulles en aigua.
- Treiem l’ós de les cireres.
- En un recipient posem les cireres amb el sucre moreno,i una miqueta d’aigua i es deixa a foc lent durant uns 15’ fins que es dissolgui el sucre, s’espessi la salsa i es comencin a desfer les cireres.
- Possarem la gelatina hidratada en el recipient i la deixem coure fins que es dissolgui la gelatina.
- Ficarem la barreja en els motllos que tenim preparats pel postre i deixarem reposar.
Per la panacota
- S’agafen les fulles de gelatina i es possen en un recipient en aigua perque s’hidratin.
- En un recipient es barregen la nata per montar, la llet, el sucre glass i les dues cullarades d’essencia de vainilla fins que comença a coure.
- S’afegeix les fulles de gelatina neutre hidratada i es remou fins a que es dissolgui tot.
- El líquid es possa en els motllos a continuació de la gelatina de cireres i es deixa refredar.
- El postre es possa a la nevera i es deixa reposar.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada