Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

diumenge, 23 de setembre del 2012

Brandada de bacallà

Aquesta recepta dona com a resultat una brandada molt fina que a part de servir com a aperitiu a sobre d'unes torradetes, pot servir per farcir uns piquillos, unes flors de carbassó per després arreboçar-les o altres variants que os imagineu, la recepta original crec que es de Carme Ruscalleda. Ingredients: (4 persones, sempre dependrà de l'ús posterior) - 500 gr. de bacallà desalat - 8 grans d'all - 200 ml d'oli d' oliva extra - 30 ml de crema de llet Fem-ho: En una paella petita posar l'oli a mig foc, tirar-hi els alls tallats a làmines i daurar-los. Retirar els alls i mantenir l'oli amb temperatura. Posar el bacallà en cassó cobert d'aigua, només que el tapi, posar-ho al foc i en el moment que arrenqui el bull, escorre'l y abocar-lo en un recipient alt, afegir l'oli i triturar-ho. Quan tinguem una textura fina afegir la nata i triturar una mica més. Ja està, a mi m'agrada guardar els alls laminats i daurats i afegir un a cada torrada.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada