Aquesta recepta dona com a resultat una brandada molt fina que a part de servir com a aperitiu a sobre d'unes torradetes, pot servir per farcir uns piquillos, unes flors de carbassó per després arreboçar-les o altres variants que os imagineu, la recepta original crec que es de Carme Ruscalleda.
Ingredients:
(4 persones, sempre dependrà de l'ús posterior)
- 500 gr. de bacallà desalat
- 8 grans d'all
- 200 ml d'oli d' oliva extra
- 30 ml de crema de llet
Fem-ho:
En una paella petita posar l'oli a mig foc, tirar-hi els alls tallats a làmines i daurar-los. Retirar els alls i mantenir l'oli amb temperatura.
Posar el bacallà en cassó cobert d'aigua, només que el tapi, posar-ho al foc i en el moment que arrenqui el bull, escorre'l y abocar-lo en un recipient alt, afegir l'oli i triturar-ho. Quan tinguem una textura fina afegir la nata i triturar una mica més. Ja està, a mi m'agrada guardar els alls laminats i daurats i afegir un a cada torrada.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada