Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Crema de carbasso amb cruixent de formatge

Ingredients 8 persones: 5 carbassons, 2 patates mitjanes, 1 ceba Grossa, 4-5 formatgets. Oli, sal i pebre negre. 200 gr. de formatge emmental.

Fem-ho: Pelem les verdures i les tallem a trossos. Deixar una mica de pell del carbasso per donar color a la crema. Ho bullim tot uns 15 min. amb sal i una mica d´oli. Un cop fet retirem i reservem l´aigua de la coccio. Posem les verdures en un vol amb els formatgets i ho triturem tot. Si queda massa espes podem rectificar amb l´aigua de coccio. Posem sal i pebre al gust.
Per fer el cruixent agafarem paper vegetal de posar al forn i en tallaren un tros que plegarem en 4 parts. Posarem una mica de formatfe ratllat al damunt d´ ¼ part del paper sense apilar-la. Posem un palet de pinxo al damunt del formatge hi el plegem. Ho posarem al micrones amb un plat al damunt perque quedi aixafat durant 1 min. aproximadament. Un cop fet ho treiem del paper perque es refredi i quedi cruixent.

Emplatem-ho: Posem la crema freda en una copa amb un rajoli d´oli d´oliva i sal maldon a sobre. Damunt hi posem el cruixent.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada