Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Cloïsses amb carxofes

Per a 2 persones necesitarem:

4 carxofes
10 cloïsses
1 pot de mongetes
pebrot vermell escalivat
2 alls tendres
5 pebrots padrón
herbes provençals

Fem-ho

Posem la paella al foc i quan estigui ben calenta hi afegim un raig d’oli i els cors de les carxofes. Les fregirem a foc ben viu, salem i pebrem. Tot seguit hi afegim els alls i els pebrots tallats petits. Apartem la paella del foc i quan hagi baixat una mica la temperatura hi afegim un got d’aigua (o brou de peix) i ho tornem a posar al foc deixan’t-ho evaporar una mica. Rectifiquem de sal i tirem les herbes provençals, el pebrot escalivat fet a daus, abaixem el foc, avoquem les mongetes i les cloïses i esperem fins que s’obrin.
Es pot deixar reposar un momentet i esta llest per servir.


Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada