Per a 2 persones necesitarem:
4 carxofes
10 cloïsses
1 pot de mongetes
pebrot vermell escalivat
2 alls tendres
5 pebrots padrón
herbes provençals
Fem-ho
Posem la paella al foc i quan estigui ben calenta hi afegim un raig d’oli i els cors de les carxofes. Les fregirem a foc ben viu, salem i pebrem. Tot seguit hi afegim els alls i els pebrots tallats petits. Apartem la paella del foc i quan hagi baixat una mica la temperatura hi afegim un got d’aigua (o brou de peix) i ho tornem a posar al foc deixan’t-ho evaporar una mica. Rectifiquem de sal i tirem les herbes provençals, el pebrot escalivat fet a daus, abaixem el foc, avoquem les mongetes i les cloïses i esperem fins que s’obrin.
Es pot deixar reposar un momentet i esta llest per servir.
Imprimir receta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada