Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Ceviche de peix (o marisc, o mixte)

Per fer aquest plat necesitarem:
½ kilo de rap
½ kilo de lluç
sal
all trinxat
pebre
pebrot picant (guindilla, aji…)
el suc de 4 llimones
el suc 2 llimones de llima
ceba vermella
julibert
coriandre

Fem-ho

Agafem el peix i el tallem a daus afegim la sal l’all trinxat al gust (2 grans), el pebre, el pebrot, el suc de les llimones, el julibert, el coriandre i la ceba que previament haurem deixat en remull una estona tallada petita i ho deixem reposar a la nevera durant una horeta. Passat aquest temps esta a punt per servir, tambe es pot acompañar amb unes fulles d’enciam…
Aquesta ració ha estat preparada per fer un tastet per a unes 8 persones i com es pot comprobar es de molt fácil el.laboració.

Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada