Pàgines

QUI SOM?

La Tòfona Blanca va neixer a l'any 2009 quan un grup d'amics vam decidir crear un grup gastronómic per tal d'apendre a cuinar i a intercanviar coneixements. Des de aquell moment i fins ara hem anat fent cosetes i dinars i aquest blog preten recollir les receptes que anem fent i tambè compartirles a tothom que estigui interesat en aquest mon tant fantàstic. Esperem que us agradin.

dijous, 15 de març del 2012

Gelat de prèssec de l'Ordal

Ingredients per 8 persones: 4 Préssecs de l’Ordal( Sinó son del Ordal haureu de canviar el nom del gelat per gelat de préssec). 100 grams de llet condensada. 200 grams de iogurt grec

Fem-ho: tallem els préssecs a trossets, afegim 100 gms de llet condensada i 200 grams de iogurt grec(2 iogurts). Ho trinxem tot amb el turmix, o si no amb un robot de cuina. Ara ho hem de congelar, però ojo, no ens ho podem menjar un cop congelat, queda massa dur, la solució es congelar-ho com si volguésim fer glaçons, un cop congelat ho trèiem i amb el robot de cuina, ho tornem a triturar, quedarà una massa mes viscosa que tornem a congelar amb un tupper o el que tingueu a casa.

Emplatem-ho: A l’hora de servir-lo s’ha de treure 10 min. avanç de menjar-lo, o sinó també es pot tornar a triturar i així quedarà amb una textura mes semblant al gelat. Per servir-lo poseu-ho amb una copa maca, i per decorar podeu fer servir una fulla de menta.
Imprimir receta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada